Astrid Vink Fotografie Odijk nabij Utrecht

 
 


Fotografie is niet zo maar een herinnering of een moment opname voor en nu en later. Voor de meesten wel. Ik vind fotografie meer dan alleen een mooi of prachtige foto die gemaakt wordt, het gaat voor mij meer over zeggingskracht en beeld communicatie wat wil je op de foto laten spreken en hoe ziet dat eruit.  Dat is ook hoe ik met mijn klanten omga wat zij belangrijk vinden voor hun foto-opdracht zodat ik hun wensen om kan zetten in een voor hun  sprekende creatieve foto voor verschillende doeleinden o.a. website, folder info etc.


Ik hou van fotografie met een levendige en frisse kijk van fotograferen, spelen met licht, voor en achtergrond en de omgeving zijn één van de dingen. Ik heb me gespecialiseerd in vooral portret (privé- zakelijk), reis en natuur fotografie.

Heb je interesse in een mooie, levendige, gevoelsmatige fotosessie van je huwelijk, vrienden, portret, familie laat het me weten en dan maken we een afspraak voor eerst kennismaking.  Locatie kan zowel binnen als buiten genomen worden. Nieuwsgierig kijk gerust even rond op mijn website voor foto’s, informatie en de werkwijze.